Foltok nélküli, dús hajú bőr ricinusolajjal

ricinusolajjal

A ricinusolaj hashajtóról ismert, de az ókorban a nők buzgón titkolták, hogy szépségüket köszönhetik neki. Nagy levelű növényből nyerik ki, amely hüvelyeket hoz létre. A ricinusolajat az érett magok préselésével nyerik.

Megvásárolhatja gyógyszertárban vagy kozmetikai és egészséges élelmiszerboltban. Keresse meg a jamaicai fekete ricinusolajat, amelynek erősebb hatása van a kozmetikumokban. Beltéri használatra MINDIG vásárolja meg a terméket a gyógyszertárban.
A ricinusolaj ismertebb előnyei a női szépség szempontjából:

Az esti ricinusolajjal történő tisztítás sok szempontból segít. Kezdje el megtisztított bőrön alkalmazni, de a ricinusolaj akár olajként is használható a smink eltávolítására.

A ricinusolaj táplálja, fehéríti, puhítja és kisimítja a bőrt, és kiegyenlíti az arcszínt. Télen száraz, pelyhes bőr esetén 10 csepp ricinusolaj és 1 tojássárgája maszkja.

Blokkolja a ráncokat és a finom vonalakat