Tiszta ricinusolaj KTS 250ml

Ricinusolaj lassan szívódik fel a bőrben, alkalmas száraz, érett és irritált bőrtípusra.

ricinusolaj

A benne gazdag ricinoleinsav gátolja a vírusok és baktériumok szaporodását, és mivel mélyen behatol a bőrszövetbe, különösen alkalmas pattanások kezelésére.

Úgy gondolják, hogy hosszan tartó használatával segít lágyítani az arc ráncait, helyreállítja az arcbőr frissességét és a bőr rugalmasságát.

Legnépszerűbb alkalmazása a haj megerősítésére, a hajhullás megállítására, a szempilla és a szemöldök megvastagítására és növekedésük serkentésére.

Eredet:Anglia

  • Rendeljen 79,00 BGN-t. + Vásároljon vagy más terméket a Promo Selection kínálatunkból Ingyenes szállítás.

Expressz megrendelés regisztráció nélkül

Részletes leírás

Tisztított olaj a ricin növény (Ricinus Communis) magjaiból, amelyet hidegen sajtolás után nyernek, és könnyű feldolgozásnak vetik alá 80 ° C és 110 ° C közötti hőmérsékleten. Alkalmas kozmetikai használatra.