Szerves ricinolaj

A szerves ricinusolajat a Ricinus communis növény magjának hideg sajtolásával és vízzel forralva nyerik. Ez a folyamat a mérgező görgő lebomlásához vezet (zsírban oldhatatlan és nagyon érzékeny a hőre), és az olajat teljesen biztonságossá teszi. A ricinusolaj vastagabb, mint a többi, halványsárga vagy színtelen színű, nem szárad ki és nem képez filmet a bőrön. A kozmetikai iparban általánosan használt összetevő, mivel a krémeknek hófehér színt ad, és ragyog az árnyékok, a rúzsok és más sminkek számára.

ricinolaj

Striák, pattanások, gombák esetén; hajhullás ellen; a haj, a szempillák, a szemöldök táplálásához. Hajmaszkokhoz; A vakondok, ráncok, hegek és szemölcsök eltávolítására.

HASZNÁLATI MÓD:

  • Szempilla és szemöldök - dörzsölje egy kis mennyiséget a széleibe közvetlenül lefekvés előtt.

  • Pattanásokkal - az arcot először forró nedves törülközővel dörzsölik, hogy megnyíljanak a pórusok, majd kis mennyiségű olajat dörzsölnek be, és egy éjszakán át hagyják hatni. Ismételje meg minden este 1-2 hétig.

  • Öregedésgátló ellátás - Dörzsöljön néhány cseppet a szem köré, és néhány óra múlva mossa le.

  • Sebekre és hegekre - Néhány cseppet kell a sebre vagy karcolásra felgyorsítani. A régi hegek enyhítése érdekében nedvesítsen meg egy ruhadarabot ricinusolajjal, és minden nap 1-2 órán át vigye fel a területre.