Organic Cocoa Fat Organic Store

Ez a webhely sütiket használ az optimális működéshez.
Lásd még: Mégse

  • Számla
  • Kedvencek
  • Kosár
  • Rendelés
  • Bejárat
  • Bejegyzés

A kosárban nincsenek elemek.

azonnal felszívódik

  • Kezdet /
  • Szerves kakaózsír 250g

Részletek

A kakaóvajat (Theobroma olaj) a kakaóbabból kivonják, és felhasználható csokoládé, kenőcsök, testápolási termékek készítésére. Ellenállhatatlan íze és illata van a csokoládénak, olvadáspontja 34-38 ° С.

A nyers kakaózsír hidegen sajtolás módszerével készül, amely nagyrészt megtartja a természetes tápanyagokat. Ez egy nagyon stabil zsír, természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik az avasodástól és 2-5 évig tárolják. A sima textúra, az édes aroma és a bőrpuhító tulajdonságok miatt a kozmetikumok, például a szappanok és testápolók, népszerű összetevői.