Macadamia (Macadamia integrifolia) - Kameya Parfum

Rendkívül ritka és fontos zsírsavakban (palmitoleinsavban) gazdag Macadamia növényi olaj az érzékeny, száraz és érett bőr puhítására és védelmére alkalmas olaj. Ez az olaj rendkívül átható tulajdonságokkal rendelkezik, még a nagyon zsíros bőrön is. A bőr könnyen felszívódik, tartósan táplálja és megvédi az epidermist, így az érintés teljesen száraz marad.

parfum

A palmitoleinsav termelésének üteme az életkor előrehaladtával csökken, ami szárazabbá teszi a bőrt. Ez az olaj ideális öregedésgátló bőrápoló, amely hajlamos gyorsan kiszáradni.

Rendkívül puhává teszi a bőrt.

Botanikai név: Macadamia integrifolia

Eredet: Kenya

Szín: Világoszöld, sűrű folyadék

Szag: Meleg, kellemes mogyoró aroma

Terméktest: Dió a gyümölcsön

Kultúra: 100% -os tisztaságú és természetes, extra szűz, hidegen sajtolt, vegyszeres kezelés nélkül, kozmetikai és ételek minősége.

Minőségi tanúsítványok: HEBBD címke - biokémiailag és botanikailag meghatározott. Tanúsított ökológiai gazdálkodás. Az ECOCERT sas F-32600 L’Isle Jourdain, Franciaország ellenőrzése és tanúsítása.

A makadámiaolaj tulajdonságai és előnyei a bőr számára:

  • Lágyít, táplál és hidratál (összetétele a faggyúhoz hasonló zsírsavakkal rendelkezik);
  • Nagyon áthatol, nem hagy zsíros filmet;
  • Erősíti és megnyugtatja a bőrt;
  • Striák ellen ajánlott;
  • Megkönnyíti a mikrocirkulációt;
  • Enyhe védőhatás az UV sugarak ellen (ideális a hajszín megőrzéséhez);
  • Hangolja a nyirokrendszert (vízelvezetés);
  • Hajvédelmet nyújt az éghajlati agressziók (szél, nap, hideg) ellen. Ideális olaj nyáron és télen.