A 【Teafa】 krém a legjobb áron • RSI • Hello Hello

Előnyök: Az egyik legfontosabb antiszeptikus és baktericid illóolaj, erős antibakteriális hatással a mikroorganizmusok három csoportjára .

teafa

  • Az egyik legfontosabb fertőtlenítő és baktériumölő illóolajok
  • Erős antibakteriális hatás a mikroorganizmusok három csoportján - baktériumok, gombák és vírusok
  • Kifejezett gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik (megakadályozza és megszünteti a fertőzéseket, gyulladásokat és pattanás) széles spektrumú antimikrobiális hatás
  • Erőteljes immunstimuláns, amely segíti a testet a különböző betegségek leküzdésében

Mire használják teafa olaj?

  • A problémás bőr kezelésére - megoldja a problémákat pattanások, apró sebek és tályogok
  • Különböző formáinak kezelésére dermatitis és bőrallergia
  • Valaminek a kezelése gombás bőrbetegségek
  • Gondozásra alkalmas intim részek (hüvelyi gyulladás esetén)
  • Kezelésére herpeszvírus (ajkak, arc, nemi szervek) - enyhíti a fájdalmat, megakadályozza annak további fejlődését
  • Valaminek a kezelése apró szemölcsök
  • Enyhíti a ég (fizikai hő- és napforrások)
  • Visszataszító rovarok és enyhíti a harapásuk hatásait

Mi az a teafa és honnan származik?

A teafa ausztrál cserje vagy alacsony fa, tűszerű levelekkel és finom fehéressárga vagy lila virágokkal. A belőle származó olaj Ausztrália "zöldaranyja", amelyet gőz desztillációval nyernek: körülbelül 1 tonna levélből 10 liter olaj származik. A teafa illóolaj népszerű az aromaterápiában, és számos különböző aromaterápia és kozmetikum szerves része. Ma ez az egyik legfontosabb antiszeptikus és baktériumölő illóolaj.