Mi a vanilil-butil-éter VBE Kozmetikumokban használják - REBECCABIO
Mi a vanília-butil-éter?
A vanilil-butil-éter olajban oldódó hőérzékenyítő. Gyorsan enyhe és hosszan tartó pirogén hatást okozhat a bőrön történő helyi hatás után, beleértve a mikrocirkuláció felgyorsítását, a szubkután zsíranyagcsere serkentését és a kapilláris keringés elősegítését. A vanilil-butil-éter hőérzete többszörösen nagyobb, mint a teljes borskivonaté, alacsony az irritáció és a hőérzet több órán át fennmarad, és nagyon alacsony dózisban erős hőérzet érhető el. Ezenkívül a VBE stabil és biztonságos összetevő, kellemes vanília aromával.

A termék jellemzői:
1. A vanilil-butil-éter erős hőérzetet kelt a bőrön, ami sokáig megkönnyíti és melegség érzetét kelti. Csökkenti a bőr alatti zsíranyagcserét és csökken.
A VBE a bőrön vagy a nyálkahártyákon hat, hogy gyorsan aktiválja a vanilloid receptort (vanilloid)
A receptor, más néven kapszaicin receptor, egy csatornakomplex fehérje, megnyitja a kalcium csatornát és depolarizálja a fő szenzoros neuron membránját. Körülbelül 2 perc alatt gyorsan képes erős hőérzetet produkálni, és körülbelül 2 órán át tart.