Aktív szén a bőrért - Igen, és hogyan!
1. Az arcért
Aktív szén valójában a szén feldolgozásra került abszorpciós képességének növelése érdekében. Ez rendkívül mély tisztítószerré teszi. Az orvostudományon kívül egyre inkább használják a szépségkezelésekben.

Az utóbbi időben az aktív szén a legkeresettebb összetevők közé tartozik a kozmetikai kozmetikumokban. Samponokhoz és fogkrémekhez adják. Ma azonban a bőrápolásról fogunk beszélni.
Évek óta az aktív szenet használják tisztításra alkohol és egyéb mérgezések esetén. Megköti a gyomor toxinjait, és felszívja őket, mielőtt a véráramba kerülnének. Az aktív szén bekerülésének oka a kozmetikumokban ugyanazt az elvet követi - mágnesként vonzza és felszívja a szennyeződéseket és a felesleges zsírt. Ez tisztább bőrt biztosít.